torsdag 15 oktober 2009

Bruno is back!!
















Japp!! Då var det oktober månad.....börjar bli lite kallt på morgonen. Brrrr.....den där morgon kissen....är lite jobbig..KALLT tycker Bruno....





Bruno har ju haft en lite jobbig sommar med 2 operationer...först Hö bogaxel och sedan Vä. Har varit en jobbig tid efter...ENDAST koppel!! Hu... Bruno i koppel i ca 3 månader....INTE kul, när man är van att gå lös ALLTID (nästan)...men, ska man bli bra så måste man.





Men, nu har han fått springa lös korta perioder...få känna lite frihet. Och han ÄLSKAR dessa små tillfällen.





Har blivit riktigt duktig i koppel...fast mormor tycker fortfarande att det behövs viss koppelträning.....hm...efter att varit hundvakt över en helg......Bruno var helt galen!!! Så när vi kom och hämtade honom på söndageftermiddagen...möttes vi av 2 st helt utmattade personer....som var otroligt glada att vi ÄNTLIGEN kom och hämtade våran ouppfostrade hund....helt otroligt....själv säjer jag alltid att Bruno är så snäll, lugn och enkel....men, en helg hos mormor och morfar John...då kan man passa på!!!





För världens underbaraste hund är han!!





Något som vi märkt är såå speciellt med Bruno är denna flock känsla han har....han mår bäst när hela "flocken" är på plats......det går ju inte att halva flocken har gått upp på morgonen...nej, då ser lilla Bruno till att även resterande kommer upp. Sedan är allt bra igen!!
Ska försöka att bli lite bättre på att skriva i vår lilla Blogg. Hej på ett tag!!




















2 kommentarer:

  1. Skönt att han är okay lille gossen :)
    Kan tro mormor vart befriad av sitt aktiva barnbarn :) Så är det när man e´aktiv och bara vill ta igen allt lekande och busande :)
    goa de e´dom dessa Bordeauxer.
    Ha det gått och fortsätt som ni gör :)
    Varma hälsningar från Elisabeth

    SvaraRadera
  2. Hej!!

    kul att ni skrivit lite... :) vi är inne och kollar med jämna mellanrum.. :)

    Så bruno har också tatt båda boglederna... Buster har tatt högra för 5 veckor sen och ska ta vänstra om 3... tråkigt att de ska behöva gå igenom dessa operationer!

    Busters benbit var så stor så dom kunde inte får ut den ur titthålet så det blev en stor operation istället... vi håller tummarna för att denna blir lättare!

    tur att dom är så snälla våra små prinsar :)

    hoppas allt är bra med er annars??

    kram från Buster, husse och matte!

    SvaraRadera